SZEMÉLYES TAPASZTALATOK

Varga Andrea

A Healy-t egy kedves barátom ajánlásával ismertem meg és közel két éve használom. A készülékemen a teljes programcsoport megtalálható, így az élet különböző területein tudom alkalmazni, hogy megtámogassam a mentális, érzelmi és fizikai egyensúlyomat. A munkám rugalmasságot és gyors döntéshozatalt kíván, melyre kiváló program az Arany Ciklusból az Energia program. A tudatos használata hozzásegített ahhoz, hogy a napi szintű kávéfogyasztást is fokozatosan el tudtam engedni. Az Energia program támogatásával a folyamatos kihívások mellett lendületes és egyenletes energiaszinttel viszem végig a napomat.

A Healy-t egy intenzív munkafolyamat idejében kaptam meg, amikor a gyakori  alváshiány és a problémák megoldásán való gondolkodás jellemezte napjaimat, érzelmileg felfokozott állapotban voltam. A Munka/Alvás csoportból használtam a Kimerültség szisztematikus és Finom áramlás programokat, melyek abban segítettek, hogy az kialvatlanságból adódó idegi kimerültség egyensúlyba kerüljön. Este lefekvéskor a készüléket az ágyam mellé tettem és a Finom áramlás program segítségével nyugodtabban aludtam. Az esti Finom áramlás program kitartó használata hozzásegített, hogy lefekvéskor ne a problémán gondolkozzam, lecsendesedhessenek a gondolataim, ellazuljak, és az egész napi aktivitásból fokozatosan ellazult állapotba kerüljek, és pihenjek. Mindeközben kevesebb munkát vállaltam és több időm jutott önmagamra, illetve arra, hogy több Healy-programot is kipróbálhassak.

Összességében a Healy tökéletes segítő eszköznek bizonyult számomra, amelynek használatával minden nap tehetek egy-egy lépést a tudatos és egészséges élethez.

PIRBUS ERNŐ

Pirbus Ernő vagyok mentalitás tréner a Healy készülék jótékony hatásait folyamatosan tapasztalom.

Az életem három területén alkalmazom ezt a ragyogó kis készüléket.

A magánéletemben, a praxisomban és a szabadidőmben. A magánéletemben stresszoldásra, fizikai fájdalmak enyhítésére, érzelmi gubancok oldására, gyors segítségre családtagjaim, barátaim körében.

Krónikus problémák esetén kiegészítő önkezelés eszközeként alkalmazom.
Praxisomban terápiás jellegű érzelmi konfliktusok oldásához  igen hatékonynak találom. A klienseim tisztánlátását segítheti belső konfliktusainak önálló feldolgozásában. És végül: szabadidőmben rendszeresen sportolok. Ilyenkor a sportsérüléseim megelőzésére a Fitness programcsoport megfelelő applikációit futtatom sport előtt és sport után.

Egyébiránt pedig kedvenc személyes magánedzőm ez a kis készülék, az élet lelkierőt igénylő helyzeteiben is támogat az ide vonatkozó frekvenciákkal, mint amilyen a jelenlegi negatív kollektív hatás is.

A lelki erőnlétem teszi lehetővé, hogy az élet értelmét és értékét megfelelően becsülni tudjam.
Több mint egy éve jól szolgál ez a kis praktikus készülék.
Szívből ajánlom!

SZABÓ GABRIELLA

Két éve használom a Healy-t napi rendszerességgel.

Általánosságban is elmondható, hogy jobb az állóképességem, nagyobb a vitalitásom. Egy konkrét fizikai tapasztalás ugyanakkor minden várakozásomat felülmúlta. Szájsebészeti műtétekre került sor, az egyik oldalon kettő implantátumot kellett beépíteni csontpótlással egybekötve. Ahogy hazaértem, azonnal elkezdtem futtatni a programokat. Kétszer a Fog-állkapocs helyi programot, majd a Bőr program csoportból a sérülések támogatása szisztematikus programot, végül a Mély ciklusból a Megújulás programot.

Ami ezután következett, az még inkább megerősített a frekvenciák támogató hatásában. Nem produkálta a szervezetem az ilyenkor szokásos tüneteket. Nem duzzadt fel az arcom, és főleg nem színeződött el. Nem volt fájdalmam, nyugodtan végigaludtam az első éjszakát is. A műtét utáni tizedik napon voltam varratszedésen, azt mondta az orvos, hogy ilyenkor az implantátum körüli rész petyhüdt szokott lenni, az enyém viszont feszes és élénk rózsaszín. A CT is azt mutatta ki, hogy a csontpótlás anyaga szépen harmonizálódik.

Örömmel használom tovább a Healy-t, életem minden területén.